Güzellik

Argan yağı: kendinizi güzellik ağacından bir dilim almak emin olmak için bir basit hile

Aslında Argan yağı nedir ve nerede o kaynaklı?

Argan yağı (veya Argon yağı olarak benim bu) bir altın renkli sebze olgun Argan ağacı meyve fındık kabuğu tarafından el-zaman alıcı bir yordamda çıkarılan yağ olduğunu.

Verim belirli Argan tohum kalitesi kabul ayıklama tekniği ek olarak belirlenir.

Oval şekilli, Argan yağı meyve sonbaharda onun ağaç çevrede belgili tanımlık son-in Temmuz ve Ağustos başında.

Bu mucizevi yağı uzun uzun yıllar boyunca sadece yerli halk tarafından çıkarılan ve sadece Fas'ta yaşayan yerel halkın kullandığı bakımlı içeriden gizli kaldı.

Argan ağacı (resmi bilimsel adı: Argania Spinosa) binlerce yıldır, kuraklık, yüksek sıcaklık ve gerçekten sert iklim koşulları, alışılmış ortamında uzun süreli mevsim dayanmak için mükemmel yetenek sayesinde vardı.

İnanılmaz faydaları yanı sıra ağaçlandırma, gıda Sağlık Güzellik tarifleri ve kozmetik yanı sıra aralığı kullanır.

Argan tree´s olağanüstü özellikleri it´s Morocco´s biri olarak mucizevi kaynakları izlendi. Bugün, Argania Spinosa sadece Güneybatı Fas'ta bulunan ve dünyada az yaygın bulunan ağaçların arasında sormadan 's.

Argan ağacı rareness, Argan woods halen bir UNESCO tarafından korunan alanı vardır ve 1998 yılından bu yana bir dünya çapında biyosfer rezerv olarak teyit edildi.

Kaçınılmaz olarak, onun ağaç rareness sonucu olarak, dünya çapında nadir bitkisel yağ bizim günümüz Argan yağı olduğunu.

Nasıl kendinizi bu şaşırtıcı güzellik kase bir parça almak emin olmak için

Argan yağı doğal haliyle yüzlerce yıldır Güney Fas yerel topluluk tarafından bir çok amaçlı yağ, esas olarak çeşit çeşit faydaları kullanılmıştır.

Son yıllarda, bu sihirli yağ genellikle bulur kullanır dengeli mükemmel mutfağı sadece, aynı zamanda kozmetik piyasasındaki gibi sağlık sektöründe de Pazar sadece doğal çok amaçlı yağ kalır.

Yine de, inspite tüm muhteşem sağlıklı özellikleri ve önemli besleyici özellikleri, Argan yağı en bir sürekli ve büyüyen dünya çapında ün kozmetik sektöründe--büyük olasılıkla--en değerli ve yararlı yağı olarak bugüne kadar mevcut kazanmıştır.

Nadir vitamin E formu, steroller ve esansiyel yağ asitleri bilimsel olarak kanıtlanmış ve gerçekten yüksek miktarda Besleyici çok ayağı sembolize Argan yağı, buldum, korumak ve bu güzellik yapmış özellikleri tamiri tüm farklı türde kaplamaları ve cilt sorunları için en iyi anti-aging, onarıcı ve kür cevabı merak ediyorum.

Bu oil´s belirgin özelliklerinden biri - birkaç diğer normal güzellik ürünleri - o tüm yaş aralıkları ve cinsiyet hem yararlı olmasıdır. Şaşılacak bir şey bu etiketli başlıkları ile dünya çapında sadece beğenmek "Magic petrol" ' veya "Anti-Aging iksiri".

Argan oil´s özellikleri her biri bir hızlı grow onun popülerlik dünya genelinde tetikledi. Bu nedenle, kişisel bakım ürünleri ve çözümleri geniş bir dizi şu anda Argan yağı onların önemli bileşikler biri olarak kullanılmasını iddia ediyor.

Bununla birlikte, endüstriyel güzellik ürünleri her türlü bulundu Argan yağı yüzdesi muhtemelen önemli miktarda "biraz gem" devam edecek duruma gereksizdir.

Bu Argan yağı ideal kullanımına gelince, şimdi, bu sadece gerçekçi ve kim son derece ve onu yararlanarak en uzun tecrübe ettik millet sormak için adil düşünüyorum: Fas güney batısında da yerel indivduals.

Ve o bir özel zahmetsiz, yüksek verimli elde yemin: yapmak mümkün olduğu kadar saf Argan yağı kullanın!

Tam Argania spinosa petrol sağlayan doğal potansiyeli kar için o aslında bu doğal hediye değerli bir olgu olması gerekir 's:

Pure ne diğer yağlar, kremler ne herhangi bir form veya şekil kimyasal maddeler ile uygulanır.

Hızlı ve uzun ömürlü sonuçlar elde emin olmak için kesin bir şekilde kullanılır.